preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Dňa 19. 11. 2015 spúšťa Nadácia PARTNERS 4. ročník finančno-vedomostnej súťaže. Súťaž FINANČNÁ OLYMPIÁDA ponúka žiakom stredných škôl opäť príležitosť preveriť a porovnať si svoje finančné vedomosti a zároveň i možnosť vyhrať lukratívne ceny pre seba a finančný príspevok pre svoju školu.

Súťaž bude prebiehať v troch kolách. V prvých dvoch, ktoré prebehnú formou online testu, môže žiak používať akékoľvek dostupné pomôcky. Vo finálovom kole, ktoré je organizované prezenčnou formou, sa žiak musí spoľahnúť na svoje finančné vedomosti.

Do súťaže sa môžu zapojiť žiaci stredných škôl a príslušných ročníkov osemročných gymnázií na Slovensku. Každý žiak, ktorý na webovej stránke www.financnaolympiada.sk po ukončení I. kola online testu, ktoré je možné opakovať niekoľkokrát, vyplní registračný formulár, bude automaticky zaradený do súťaže, spolu so školou, ktorú navštevuje.

Viac informácií o priebehu súťaže nájdete na www.financnaolympiada.sk.


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov