preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

ERASMUS+ (výzvy na rok 2015)

 

Program EÚ pre vzdelávanie, odbornú prípravu, mládež a šport – Erasmus+ uverejnil výzvy na predkladanie návrhov na rok 2015. O finančné prostriedky môže žiadať verejný alebo súkromný subjekt pôsobiaci v oblasti vzdelávania, odbornej prípravy, mládeže a športu.

Výzvy sa týkajú týchto akcií programu Erasmus+.

Ako sa prihlásiť?

Záujemcovia musia vyplniť on-line prihlášku a následne (v súlade s inštrukciami uvedenými v Sprievodcovi programom Erasmus+) ju v termíne zaslať príslušnej Národnej agentúre pre program Erasmus+ na Slovensku (IUVENTA – oblasť mládeže a športu; SAAIC – oblasť vzdelávania a odbornej prípravy) alebo Výkonnej agentúre pre vzdelávanie, audiovizuálnu oblasť a kultúru (EACEA) so sídlom v Bruseli.

Bližšie informácie

Podrobnejšie informácie týkajúce sa podmienok jednotlivých akcií programu Erasmus+ nájdete v oficiálnom Sprievodcovi programom Erasmus+ (aktuálna slovenská verzia budeprístupná koncom októbra): http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/discover/guide/index_sk.htm

Aktuálna anglická verzia: http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/documents/erasmus-plus-programme-guide_en.pdf

Výzva v slovenčine: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/SK/TXT/PDF/?uri=OJ:JOC_2014_344_R_0010&from=EN

 

Natalia Tarasovova
Head of Office

PREŠOV REGION BRUSSELS OFFICE
Square de Meeûs 1
B-1000 Brussels
Tel: +421 (0) 51 7081 134
IP tel: +421 (0) 69 207 90 92
GSM: +32 (0) 495 26 12 73
Fax: +32 (0) 2 213 83 55
Email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
www.po-kraj.sk


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov