preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Naše úspechy

Dňa 21.6. 2020 sa uskutočnilo online finále súťaže Spievam po francúzsky, v ktorom nás reprezentovala Kristínka Nográdyová z kvarty. Po postupe zo semifinálového kola sa v celoslovenskom finále vo svojej kategórii umiestnila na úžasnom 2. mieste.

Blahoželáme k úspechu a ďakujeme za reprezentáciu našej školy.

Kristínkino vystúpenie nájdete tu (10. minúta):

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=yJNjB9vSQ7E&fbclid=IwAR2NAVwFVgIL-fuwsA0xlhyOrFp7dYBS82eaj0Voe6SsYqd2HvkKIzKsTqY&app=desktop

 

 

 

Tomáš ČOREJ z 3.B sa stal autorom víťaznej úvahy XXII. ročníka celoštátneho kola Olympiády ľudských práv.

Názov témy - Potrebuje Európska únia 21. storočia nové členské krajiny? Prečo proces rozširovania v súčasnosti viazne a čo je nevyhnutné na jeho odblokovanie?

Garantom témy je Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku.

Tomáš, srdečne blahoželáme a ďakujeme za vzornú reprezentáciu GJAR!

Celoštátne kolo Olympiády ľudských práv

 

Dňa 28.2.2020 sa v Prešove uskutočnilo krajské kolo Ekonomickej olympiády.

 

Na celoslovenskom kole súťaže Jazykový kvet v nemeckom jazyku, ktoré sa konalo 5. júna dištančnou formou, dosiahli naši žiaci vynikajúci úspech.

Nina Mizeráková (septima A) obsadila v kategórii vlastná tvorba - próza krásne 1. miesto.

Tomáš Barica, Kristína Gáliková, Vít Orlický a Matej Petz (kvinta A) získali ocenenie za tvorivosť a originálne spracovanie v kategórii vlastná tvorba - dráma. 

Žiakom ďakujeme za skvelý výkon a blahoželáme k výborným výsledkom!

PK CJ

Úspech v IJSO 2020

Z mimoriadneho úspechu sa tešia naše žiačky Aneta Štefančínová (sekunda) a Tamara Kucháriková (kvarta)! Boli vybrané medzi 12 postupujúcich žiakov Slovenska a získali tak šancu zabojovať v letnej príprave na medzinárodne kolo Olympiády mladých vedcov vo Frankfurte nad Mohanom.

Táto vedomostná súťaž z fyziky, chémie a biológie tento rok nemá celoslovenské kolo, namiesto toho, do kvalifikácie na medzinárodné kolo mohli žiaci postúpiť na základe domáceho experimentu a úspechov v iných súťažiach. Do samotného experimentovania sa zapojili traja žiaci našej školy: Aneta Štefančínová(sekunda), Alex Kanderka (sekunda) a Tamara Kucháriková (kvarta).

Výsledkovú listinu z domáceho experimentu, ktorá obsahuje zoznam postupujúcich na výberové sústredenie nájdete tu.  

Všetkým ďakujeme za reprezentáciu školy, tešíme sa z úspechu dievčat, fandíme im a želáme veľa nadšenia z vedeckého bádania!

PK biológie, chémie a fyziky


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov