preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Naše úspechy

 

Srdečne blahoželáme 

Lukášovi Kacvinskému zo 4.C

ku krásnemu umiestneniu na celoštátnom kole Olympiády v nemeckom jazyku v kategórii 2B.
Lukáš obsadil v náročnej konkurencii 5. miesto, pričom rozdiel medzi súťažiacimi bol veľmi tesný, iba niekoľko bodov. 

Súťaž sa konala 25. marca 2024 v Bratislave.
Vyhlásenie výsledkov a oceňovanie sa uskutočnilo v slávnostnej atmosfére v priestoroch Primaciálneho paláca v Bratislave.

Ďakujeme Lukáš za krásnu reprezentáciu a prajeme veľa ďalších úspechov!

Dňa 9. 4. 2024 sa v Bratislave uskutočnilo celoslovenské kolo olympiády vo francúzskom jazyku. Našu školu veľmi úspešne reprezentovali Alex Kanderka zo sexty (súťažil v kategórii 2A) a Matej Baran zo septimy (súťažil v kategórii 2C). Alex sa umiestnil na krásnom 2. mieste a Matej, ktorý súťažil v najťažšej kategórii, získal 8. miesto.

Clapcom srdečne blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu školy.

Dňa 14. 3. 2024 sa uskutočnilo okresné kolo Chemickej olympiády kategórie D (pre kvartu a 9. ročník ZŠ). Našu školu reprezentoval Jozef Juskanič z kvarty. V konkurenicii 30 žiakov skončil na 13. mieste ako úspešný riešiteľ.

Jozefovi blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu školy!

International Junior Science Olympiad (IJSO) je každoročná vedecká súťaž pre žiakov vo veku do 15 rokov. Je to jedna z medzinárodných vedeckých olympiád, v ktorých žiaci riešia úlohy z fyziky, chémie a biológie súčasne. 

Tento rok (19. 3. 2024) v školskom kole na našej škole súťažilo 9 žiakov z kvarty a tercie. Úspešnými riešiteľmi, ktorí pokračujú v súťaži v postupovom kole sú:

Radovan štefančín (kvarta), Iveta Štefančínová (kvarta), Jozef Juskanič (kvarta), Stela Palenčárová (tercia) a Andrej Guniš (kvarta)

Súťažiacich ďalej čakajú náročné domáce experimenty z fyziky a chémie a následne užší výber do národného kola.

Všetkým ďakujeme za reprezentáciu školy, blahoželáme k výsledkom a želáme veľa elánu a úspechov v ďalších kolách súťaže!

Bedminton - Okresné kolo žiačky SŠ

Okresné kolo v bedmintone žiačok SŠ sa uskutočnilo dňa 22.3.2024.

Sára Fritzová a Tamara Makarová na ceste za víťazstvom vyradili družstvo Gymnázium sv. Moniky /2:1/, SOŠ Pedagogickú /3:0/ a SSŠŠ ELBA /2:1/. Zaistili si tak postup na krajské kolo, ktoré sa uskutoční v Matejovciach – Poprad.

Dievčatám blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu.

IMG 0398


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov