preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

PLURAL+ Youth Video Festival pre mladých od 9 - 25 rokov

 

Cieľom súťaže PLURAL+ Youth Video Festival pre mladých od 9 - 25 rokov je vytvoriť max. 5 min. video na tému migrácie, diverzity a sociálnej inklúzie.

Deadline je 15. jún 2015. Jednou z cien je 1000 USD a pozvanie do New Yorku. Viac informácií: http://pluralplus.unaoc.org/.

Organizátorom je Aliancia civilizácií OSN v spolupráci s Medzinárodnou organizáciou pre migráciu (IOM). Aj vďaka tejto súťaži budú môcť žiaci viac rozvíjať svoj cit a porozumenie pre iné kultúry a sociálne prostredia.

Ešte krátka pripomienka k inej, už vopred avizovanej súťaži. V súťaži pre mladých od 10 - 20 rokov: Výtvarná súťaž a súťaž krátkych študentských filmov o ľudských právach. Blíži sa deadline na zaregistrovanie sa do súťaže - 30. máj. Súťažný príspevok v podobe kresby, krátkeho videa alebo fotopríbehu potom stačí odovzdať až do 10. októbra. Viac informácií:
http://www.unis.unvienna.org/pdf/2015/THW_Short_film_competition_2015_-_Call_for_submissions_-_SK.pdf.

 


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov