preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Súťaž Zelený objektív

S ohľadom na blížiacu sa uzávierku súťaže Zelený objektív si dovoľujeme opäť Vám pripomenúť toto podujatie.

Zelený objektív je súťaž pre mladých fotografov na tému les. Organizátori súťaže - Lesnícke a drevárske múzeum, Združenie lesníčiek a Združenie zamestnávateľov Lesného hospodárstva na Slovensku - sa snažia podporiť mladých fotografov, turistov a ochrancov prírody a ponúkajú im možnosť predviesť svoj talent, súťažiť o pekné ceny a prípadne sa aj verejne prezentovať na výstave.

Radi by sme Vás pozvali k účasti na 14. ročníku súťaže Zelený objektív. Pokiaľ máte chuť zapojiť sa, propozície súťaže nájdete v priloženej prihláške. Z technických parametrov upozorňujeme na fakt, že do súťaže je možné prihlásiť iba hotové fotografie. Vhodnejšie sú väčšie formáty (minimálne A4), keďže vybrané fotografie budú po vyhodnotení súťaže vystavené - zvolený formát je však v konečnom dôsledku na autorovom rozhodnutí. Ideálne riešenie je profesionálna tlač na fotografický papier, keďže zo skúseností vieme, že fotografie vytlačené na kancelársky papier farebnou tlačiarňou majú v súťaži menšie šance - je lepšie poslať jednu či dve väčšie, kvalitne zhotovené fotografie ako päť zle vytlačených obrázkov.

Bližšie informácie možno získať na kontakte uvedenom v závere. Galérie z minulých ročníkov je možné vzhliadnuť na webovej stránke www.ldmzvolen.sk.

Záverom pripomíname, že uzávierka súťaže je 30. novembra 2014 a do tohto termínu treba fotografie odoslať poštou alebo osobne doručiť do Lesníckeho a drevárskeho múzea vo Zvolene (Námestie SNP 23/35).

Tešíme sa na Vašu prípadnú účasť v súťaži.

S pozdravom

Ing. Marek Vanga
LESY Slovenskej republiky, štátny podnik
Lesnícke a drevárske múzeum
Námestie SNP 23/35
960 01 Zvolen
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. <mailto: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. >
+421 918 828 705

Príloha: prihláška do súťaže Zelený objektív


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov