preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Projekt Nebuď otrok drog

 

Pridajte sa k tým, čo bojujú proti drogám a vyhrajte skvelé ceny. Vyhrať môžete 10 tabletov, 10 digitálnych fotoaparátov a 10 telefónov, udelená bude aj Cena generálneho riaditeľa TASR. Súťaž začína 15. októbra.

Súťaž Nebuď otrok drog je pokračovaním úspešného súťažného projektu, ktorý spustila Tlačová agentúra Slovenskej republiky (TASR) prostredníctvom portálu Školský servis na začiatku roka 2014. Projekt bol zameraný na prevenciu drogovej závislosti mladých ľudí a stretol sa s veľkým záujmom nielen zo strany žiakov, ale aj učiteľov a rodičov. Preto sme sa rozhodli v projekte pokračovať. Veríme, že sa pridá čo najviac škôl, veď nejde iba o súťaž, ide predovšetkým o ŽIVOT! Ide o životy tých, ktorí môžu do drogového pekla spadnúť. Viac o súťaži si môžete prečítať stránke - http://skolskyservis.teraz.sk/skolstvo/nebud-otrok-drog/13607-clanok.html.

Ďakujeme a tešíme sa na súťažne príspevky.

S pozdravom

Jana Ikrenyiova | Veduca redaktorka | Skolsky servis
TERAZ MEDIA A.S. |Lamacska cesta 3 |Bratislava IV 84104
www.skolskyservis.sk


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov