preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Deň otvorených dverí GJAR 2022

Dňa 20.12.2022 sa v priestoroch budovy GJAR v čase 8.00 – 13.00 uskutočnil Deň otvorených dverí. V skvelej organizácii pani učiteľky Augustínovej, pani učiteľky Kušnírovej a pedagogickej asistentky pani Maňkošovej a v sprievode udatných a nadšených študentov sme my, žiaci, sprevádzali nielen žiakov z rôznych škôl, ale aj rodičov a pedagógov.

Ako je to u nás už zvykom, program bol pestrý – po srdečnom privítaní v budove školy mali rodičia a učitelia možnosť sa ísť občerstviť do učebne 47, kde na nich čakalo všetko – od kávy až po sušienky. Návštevníci mohli nazrieť na vyučovací proces a komunikovať so žiakmi a učiteľmi GJAR počas celej návštevy. Spolužiačky a spolužiaci si pre nich pripravili krátku prezentáciu o projekte DofE a Erasmus, v oddychovej zóne boli zasa stánky Zelenej školy a Školy bez nenávisti, ale zabudnúť sa nesmie aj na vianočnú burzu, kde sme si mohli zakúpiť rozličné vianočné výrobky. V učebni UKL sídlil zasa školský parlament, ktorý v stručnej podobe predstavil svoju školskú aj mimoškolskú činnosť. Vstúpili sme do všetkých špecializovaných učební a tried, kde bol pre návštevníkov pripravený tematický program. Nakoniec vo vestibule sa vynikajúco odprezentovala školská firma – MECA, š.f.

Ešte raz ďakujeme všetkým organizátorom a žiakom, ktorí boli ochotní udržať dvere našej školy aj v tomto chrípkovom období otvorené.

Timothy Ján Fecko, IV. C

Fotogaléria podujatia


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov