preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

"Všetko čo potrebujeme k životu je láska."
Charles M. Schulz


Dňa 14. februára 2022 sme na škole oslavovali sviatok zamilovaných. Prípravy na tento deň prebiehali už týždeň vopred, pretože ŽŠR si pre spolužiakov pripravila valentínsku poštu. Žiaci mohli vhadzovať odkazy do boxu vo vestibule školy. Box sa behom pár dní zaplnil až po okraj z čoho sme boli nesmierne nadšení. V piatok sme valentínky roztriedili podľa tried. A hor sa na pondelok.

V pondelok nastal deň D, ráno sme valentínky odovzdali zástupcom tried, ktorí ich počas dňa rozdali. Veľky úspech zožala aj valentínska fotostena vo výtvarnej učebni. Počas dňa nám chodili fotky, ktoré sme následne zdieľali na našom instagrame (@zsr_gjar).

A ako sa vraví najlepšie na záver. Uličky školy sa celý deň hemžili valentínskou trikolórou. Červená (zadaní), žltá (je to komplikované),biela (nezadaní).

Nakoniec nám zostáva len konštatovať, že sa nám tento deň vydaril a všetci sme ho patrične oslávili a užili si.

Vaša Žiacka školská rada GJAR

image4 m

image0 m  

image1 m

image3 m


 


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov