preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Milí žiaci,

počas školského roka vám prinesieme niekoľko výziev, ktorými sa môžete odprezentovať na sociálnych sieťach (https://www.facebook.com/EkoAlarm). Niektoré sú určené pre vybrané skupiny škôl zapojenách do nášho projektu, ale tento raz ponúkame možnosť zapojiť sa do #ekoalarmvyzva všetkým zúčasneným školám.

NAŠÍM CIEĽOM JE PODPORA MINIMALIZÁCIE ODPADOV A PRETO VYHLASUJEME VÝZVU - MIKULÁŠ BEZ ODPADU.

Vašou úlohou je vytvoriť mikulášske balíčky bez zbytočného odpadu a prezentovať túto myšlienku v škole aj medzi rodičov. Môžete využiť napr. zaváraninové poháre, látkové vrecúška, šatky či nepotrebné kusy látok. Fantázii sa medze nekladú. Dajme veciam druhú šancu a podporme aj ich opätovné využitie napr. na blížiace sa Vianoce.Takéto balíčky potom odfotografujte a odprezentujte formou FB príspevku. Je nutné aby ste váš príspevok zverejnili do 8.12.2021 na našej FB stránke a aby obsahoval:

  • foto balíčka (aby fotka spĺňala pravidlá GDPR a bola verejne prezentovateľná)
  • popis aktivity
  • názov školy
  • #ekoalarm #ekoalarmvyzva #mikulasbezodpadu (všetky tri heslá)

Príspevky budeme postupne zverejnovať a tri vybrané školy oceníme vzdelávacím balíčkom. Ocenené školy z tejto aj minulej výzvy budeme konktovať mailom.

S pozdravom

KATARÍNA LEPEŠKOVÁ/ Ekoalarm
CENTRUM ENVIRONMENTÁLNEJ A ETICKEJ VÝCHOVY ŽIVICA
P. O. Hviezdoslava 28, 960 01 Zvolen


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov