preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Halloween na GJARku

Dňa 27.10.2021 si aj Žiacka školská rada pripravila v rámci Dní kultúrnej rozmanitosti pre našich spolužiakov zaujímavé spestrenie vyučovania - Halloween na GJARku!

Do školy sme sa v tento deň vybrali v zaujímavých kostýmoch, v ktorých sme sa mohli odfotiť pri Halloweenskej fotostene.

Tvorivosť a nápaditosť spolužiakov sme overili nielen kostýmami, ale aj súťažou o najstrašidelnejšie a najkreatívnejšie ozdobené dvere. Komisia mala naozaj ťažkú úlohu v rozhodovaní, no nakoniec rozhodla takto:

  • na treťom mieste sa umiestnila PRÍMA,
  • na druhom mieste 3.C,
  • a sladkú odmenu si odniesla víťazná trieda - KVINTA.

Okrem týchto aktivít sme v tento deň premietali vo vestibule školy Halloweenske rozprávky, po tretej hodine sme si v triedach zahrali Halloweensky kahoot a na našom instagrame (@zsr_gjar) prebiehal Halloweensky kvíz a prehliadka všetkých strašidelných dverí.

Žiacka školská rada GJAR


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov