preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Prešov číta rád, Gjarko číta rado

V rámci týždňa Prešov číta rád sme mali ako žiaci Seminára z občianskej náuky vo 4. ročníku možnosť zúčastniť sa na besede so spisovateľom Rastislavom Puchalom. Veľmi nás teší, že okrem primárnej prezentácie jeho knihy, Archa zmluvy, sme mali možnosť diskutovať o tom, čo ho k písaniu priviedlo, ako aj o aktuálnych globálnych spoločenských témach.

Rebeka Bobáková, oktáva A

Kvarta A sa stretla so spisovateľkou Dominikou Sakmárovou a bolo to stretnutie vskutku skvelé. Žiakov obohatilo o poznatky z cudzej krajiny a kultúry aj o vtipné príbehy. Každého zaujali sladký chlieb, čudesné maškrty, jedinečné tance či strach z opálenia sa. Dievčatá sa obzvlášť pousmiali nad extravagantnými žiadosťami o ruku.
Bronislava Zapotoková, kvarta A

Český spisovateľ Jiří Peňas rozosmial žiakov sekundy A vtipnými historkami z potuliek po tých najodľahlejších zákutiach Česka aj Slovenska. Precvičil si svoju slovenčinu a žiakov potrápil českými slovami.

Ďakujeme za návštevu a dúfame, že autorov natoľko milých a pútavých budeme mať možnosť spoznať aj nabudúce.

foto1m

foto2m

foto3m


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov