preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Pri príležitosti Dňa Zeme zverejnili Mladí reportéri výsledky národnej súťaže, v ktorej každoročne súťažia reportážne články, fotografie, kampane a videá zamerané na riešenie lokálnych problémov životného prostredia. Aj v čase pandémie, kedy kontakt s ľuďmi bol obmedzený a práca reportérov náročnejšia, sa do súťaže prihlásilo 63 príspevkov reportérov zo 14 škôl z celého Slovenska.

V tejto konkurencii sa na 2. mieste v kategórii reportážny článok (15-18 rokov) umiestnili Alexandra Dzurillová a Veronika Jenčová zo septimy s článkom Spravodlivosť v platbe za odpad.

Autorky, víťazky v národnom kole, sú ocenené pozvánkou na tradičný júnový terénny workshop, kde budú pracovať pod vedením odborníkov z oblasti ochrany životného prostredia a médií (samozrejme v prípade priaznivej COVID-19 situácie).

Alexandre a Veronike BLAHOŽELÁME, tešíme sa z ich úspechu a želáme veľa elánu v práci, tiež veľa tvorivých nápadov a úspechov!

Viac o programe Mladých reportérov pre životné prostredie sa dozviete na www.mladireporteri.sk


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov