preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Vážená pani riaditeľka, vážený pán riaditeľ, milí učitelia a priatelia,

už po ôsmy raz organizujeme pri príležitosti Medzinárodného dňa dievčat a žien v IT kariérny deň pre stredoškoláčky Girl's Day. Tento rok sa podujatie uskutoční 22. apríla 2021 a radi by sme naň pozvali aj vaše študentky.

Prostredníctvom Girl's Day majú dievčatá vo veku 15 až 19 rokov unikátnu príležitosť nazrieť do zákulisia IT organizácií a spoločností a zistiť, čo im sektor nových technológií kariérne ponúka. Keďže pandemická situácia je stále dosť nevyspytateľná, rozhodli sme sa ôsmy ročník uskutočniť kompletne v ONLINE forme. Uvedomujeme si však, že sa jedná o formát, v ktorom je zvlášť dôležité klásť dôraz na momenty prekvapenia a zaujatia. Vytvorili sme preto približne dvojhodinový program vysielaný naživo z nášho Girl's Day štúdia, dopĺňaný krátkymi videami, interaktívnymi vstupmi, diskusiou a tiež možnosťou vyhrať zaujímavé ceny. Dievčatá sa popri tom dozvedia aj osobné skúsenosti žien a dievčat, ktoré už v IT pracujú alebo sa IT rozhodli študovať.

Čo pre aktívnu účasť potrebujú dievčatá urobiť?

Každé dievča sa musí v termíne 1. 4. - 15. 4. samostatne zaregistrovať na webovej stránke www.girlsday.sk, na svoj e-mail dostane potvrdenie o registrácii a informáciu, ako sa k podujatiu pripojiť.

Program začína 22. apríla o 10:00 hod a bude v trvaní približne dve hodiny.

Program môže sledovať každá študentka samostatne (z domu počas dištančného vzdelávania alebo v škole v pc učebni so slúchadlami) alebo môžete program sledovať spoločne (premietanie na stenu, interaktívna tabuľa a pod.). V prípade spoločného premietania by malo mať každé dievča vlastný mobil/tablet, aby mohlo prostredníctvom aplikácie sli.do komunikovať.

Ak Vás zaujímajú naše ďalšie aktivity pre stredoškoláčky, kliknite si na náš web alebo nás sledujte na sociálnych sieťach facebook a instagram.

V prípade záujmu o ďalšie informácie som Vám k dispozícii.

S pozdravom
Lenka Kohútová
www.ajtyvit.sk


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov