preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

 

Dobrý deň,

dovoľujeme si Vás informovať, že sme v spolupráci s Facebookom pripravili webinár "Bezpečne na Facebooku". Jeho zámerom je jednoduchou a pútavou formou webináru sprostredkovať mladistvým pravidlá a tipy pre bezpečné a etické používanie sociálnych sietí, napríklad ako si správne nastaviť heslo, ako nahlasovať nevhodné príspevky, ako reagovať na kyberšikanovanie, či ako používať nastavenia súkromia alebo lokalizácie.

Webinár sprostredkujeme verejnosti na našom Facebookovom profile vo štvrtok 11. februára 2021 o 11,00 hodine. Pripojiť sa bude dať cez tento link https://fb.me/e/3j9N3unwT

Webinár trvá približne 40 minút, poskytuje príležitosti na otvorenie diskusie o bezpečnom používaní sociálnych sietí ako takých. Video je v slovenskom jazyku s titulkami v rómskom jazyku a vystupujú v ňom slovenskí odborníci a zamestnanci Facebooku. Je vhodné pre žiakov od 13 rokov.

Na webinár nie je potrebné sa prihlasovať, stačí si vo štvrtok 11. februára 2021 o 11,00 hodine otvoriť Facebookovú stránku občianskeho združenia digiQ, kde sa bude prehrávať webinár. Vaše otázky v komentároch budú vítané, zodpovieme ich priamo počas webináru. Webinár bude stále dostupný po premiére na našom profile aj na našej webovej stránke www.digiq.sk.

S pozdravom,

Michal Ciprich, digitálna inteligencia
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov