preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

 

 

 

Oznamujeme, že z dôvodu opatrení súvisiacich s výskytom ochorenia COVID-19, po konzultácii s RÚVZ a so súhlasom zriaďovateľa, prerušujeme vyučovanie v škole vo všetkých ročníkoch štvorročného a osemročného štúdia v dňoch od 09. októbra 2020 do 16. októbra 2020. Ďalšie informácie poskytneme v súlade s pokynmi RÚVZ.

Čas poskytnutého voľna sa považuje za mimoriadne prerušenie školského vyučovania v škole.

V uvedenom čase bude výchovno-vzdelávací proces prebiehať dištančnou formou – učitelia usmerňujú samoštúdium žiakov prostredníctvom elektronickej komunikácie (školský e-mail, EduPage, LMS MOODLE... ). Osobitnú pozornosť budú venovať učitelia usmerňovaniu samoštúdia u žiakov maturitného ročníka.

Aj keď na GJAR nepribudol do 08.10.2020 žiadny nový prípad, veríme, že týmto opatrením prispejeme k ochrane zdravia žiakov a zamestnancov, k zníženiu rizika nákazy v rodine GJAR.

S úctou a vierou

V Prešove, 08. 10. 2020                                              Viera Kundľová, riaditeľka školy

 


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov