preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

 

Dôstojným ukončením 21. ročníka Olympiády ľudských práv bolo prijatie 12 finalistov celoštátneho kola a ich pedagógov prezidentom Slovenskej republiky Andrejom Kiskom v Grasalkovičovom paláci v Bratislave.

Našu školu vzorne reprezentoval Tomáš Čorej a umiestnila sa na 3. mieste. Spolu s p. prof. Bessenyeiovou sa stretli s pánom prezidentom, ktorý stredoškolákom zaželal, aby ich hlas bolo počuť.

„Každý máte svoje miesto v tomto svete. V triede či na sociálnych sieťach, všade máte možnosť niečo povedať, vyjadriť sa. Keď sa všetci vo svojom okruhu, v ktorom pôsobíme, budeme snažiť, aby Slovensko bolo slušnou, spravodlivou krajinou, verte, že to dokážeme," povedal pán prezident.

Po oficiálnom úvode sa pán prezident v neformálnom rozhovore zaujímal o názory, postoje a túžby olympionikov. Každému z nich osobne poprial veľa chuti a odhodlania meniť spoločnosť a svet k lepšiemu.

 

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/514653-kiska-je-dobre-ze-je-olympiada-ludskych-prav/

https://www.prezident.sk/article/andrej-kiska-prijal-finalistov-olympiady-ludskych-prav/


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov