preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Mladí reportéri v súťaži

Mladí reportéri pre životné prostredie na Gjar sa rozhodli zapojiť do súťaže o najlepšiu reportáž na akúkoľvek lokálnu environmentálnu tému. Dve skupiny autorov si vybrali aktuálne témy:

Prvá skupina riešila otázky okolo nelegálnej skládky vrakov v Uzovciach. Ide o žiačky zo sexty: Zuzanu Galdunovú, Karolínu Javorskú a Veroniku Nazarejovú. Ich súťažný príspevok si môžete prečítať a nechať sa inšpirovať tvoriť: Namiesto kvetov rastú vraky.

Druhú skupinu autorov tvoria žiaci 3.B: Karolína Mathiová, Laura Rinďová a Tomas Bartle. Venovali sa otázke, čo bolo príčinou, že v našej záhrade už nie sú včely. Súťažný príspevok: Na západe a v zahraničí samozrejmosť ale na východe nonsens?

V národnom kole súťaže rozhodne porota o tom, ktoré práce budú odmenené okrem diplomu aj pozvánkou na reportérsky workshop.

Víťazné príspevky postupujú do medzinárodného kola súťaže. Výsledky budú zverejnené 5. júna pri príležitosti Svetového dňa životného prostredia.

Držme našim autorom v súťaži palce!


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov