preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Nové WiFi pripojenie GJAR

 

V niektorých častiach budovy je dostupná nová WiFi sieť 'GJAR' (zatiaľ prízemie + obe krídla školy okrem úplného stredu).

Prihlasovacie meno a heslo sú identické s prihlasovacím menom a heslom, ktoré používate pre prístup k e-mailom.

Technické parametre: Overenie je pomocou WPA2-Enterprise (EAP-PEAP). Overovací server (Radius) sa preukáže certifikátom od GeoTrust Global CA vystavený na meno 'rayman.gjar-po.sk' (ten treba akceptovať). V systémoch, ktoré neumožňujú akceptovať certifikát, je nutné vypnúť overenie certifikátu. Vo Windows systémoch je potrebné v nastaveniach MS-CHAPv2 vypnúť overenie pomocou interného Windows meno/hesla a umožniť zadať vlastné meno/heslo.

Príklad pripojenia cez iPhone: http://www.gjar-po.sk/~vozo/

Pribudla možnosť zmeniť si heslo do školského e-mailu (a teda aj do wifi siete GJAR).

Ak by Vám prihlasovanie do wifi nefungovalo, zmeňte si heslo na hore uvedenom odkaze (prípadne ho nemusíte meniť, môžete ako nové heslo opäť zadať staré heslo). Potom by to už malo fungovať bez problémov.

V prípade akýchkoľvek problémov kontaktujte vyučujúcich informatiky.

 


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov