preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

 

18. január 2019, obyčajný pracovný deň. Ale pre nás to bol deň výnimočný. Dopoludnia sme sa riadne učili a o 18.00 hodine sa naši žiaci nahodili do krásnych šiat, z dievčat sa stali neopakovateľne krásne dámy a z chlapcov očarujúci páni. Začal sa jubilejný X. ročník školského plesu.

Tentokrát sme priestory školy nahradili Vysokoškolským areálom, kde sa náš ples konal. Ples slávnostne otvorila p. riaditeľka Viera Kundľová a predsedníčka ŽŠR Anita Brillová. Nasledoval krátky kultúrny program, v ktorom bez nároku na honorár vystúpilo tanečné divadlo Bodies a Art Studio. Na ľudovú nôtu nám zaspievala žiačka z 3. A triedy Marieta Pagorová.

Po týchto vystúpeniach sa začala príjemná spoločenská zábava. Samozrejme nemohla chýbať ani tombola, do ktorej sme získali 83 cien. O 01.00 hodine sa náš ples skončil a všetci sme odchádzali s dobrým pocitom, tešiac sa na nasledujúci ročník.

Moje poďakovanie patrí hlavne Anite Brillovej, Kláre Slávikovej, žiačkam septimy a všetkým aktívnym členom ŽŠR, ktorí prispeli k organizácii a priebehu tohto školského plesu. Veľké poďakovanie vyjadrujem všetkým učiteľom, rodičom a sponzorom, ktorí prispeli do bohatej tomboly. Ďakujem žiakom za slušné správanie a príjemnú atmosféru, ktorú svojou účasťou na plese vytvorili. Teším sa na Vás o dva roky.

Napísala: T. Pavlovová

 

Fotodokumentácia:

 


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov