preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

mlogo 2t final

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V tomto školskom roku žiaci získavajú reálne podnikateľské skúsenosti pod záštitou spoločnosti Ja Slovensko v žiackej firme s názvom Mudroňka, JA Firma.

 

 

Činnosť firmy môžete podporiť kúpou akcii, ktoré sú v predaji od štvrtka 15.11.2018. Cena jednej akcie sú 3 €. Akcie si môžete zakúpiť u členov firmy počas veľkých prestávok vo vestibule školy v počte najviac 3 akcie na osobu.

 

 

Stretnutie akcionárov i priaznivcom firmy tzv. valné zhromaždenie je naplánované na piatok 23.11.2018. Na tomto stretnutí bude predstavený podnikateľský plán firmy.

 

 

Všetky aktuálne informácie nájdete na webovej stránke firmy www.gjar-po.sk/mudronka/.

 

 

Predmetom činnosti firmy bude i ponuka a predaj TRIČIEK & MIKÍN / GJAR, ktorými by ste mohli ukázať, ako veľmi zbožňujete GJARko! :)

 

Zahlasujte, na webovej stránke firmy, za FARBU, ktorá je vášmu srdcu najbližšia a možno už o pár týždňov sa budete prechádzať po chodbách s tričkom / mikinou, ktoré nikde inde nezoženiete!


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov