preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

25.6.2018 sme v spolupráci s Nadáciou Ekopolis zorganizovali environmentálne vzdelávanie mladých na tému Adaptácia na zmenu klímy na stredných školách na Slovensku. GJAR bolo jednou z deviatich vybraných škôl, kde sa vzdelávanie realizovalo.

Formou prednášky a workshopov chceli lektori poskytnúť informácie mladým ľuďom o hlavných problémoch životného prostredia, inšpirovať ich ku zmenám na lokálnej úrovni a finančne (1000 eur) podporiť realizáciu návrhov žiakov. 

Počas workshopov žiaci pracovali v skupinách, kde navrhovali opatrenia realizovateľné ich triedou, školou či akčnou skupinou a ktoré môžu pomôcť adaptácii konkrétneho miesta, kde sa nachádza škola. Naša škola sa zapojila projektom, v ktorom ide o netradičné spojenie matematiky a aktivít v školskej záhrade... Držme si palce!

Bližšie informácie, fotografie z prezentácií prác žiakov aj našej školy nájdete na stránkach Nadácie Ekopolis.



logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov