preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Naše úspechy

Dňa 12. 05. 2022 sa družstvo chlapcov našej školy zúčastnilo „ Turnaja Dekana FVT TUKE" vo futsale SŠ.
Po výsledkoch: GJAR – SPŠ stavebná PO 0:2 , GJAR – SPŠ strojnícka PO 1:2 , GJAR – Hotelová akadémia PO 7:0 obsadili naši chlapci 3. miesto v skupine, bez postupu do finále.


Za reprezentáciu našej školy ďakujeme.

Fotogaléria

obr01

Finále obvodného kola v basketbale dievčat

Dňa 16.05.2022 sa basketbalové družstvo dievčat zúčastnilo finále obvodného kola v basketbale. Naše basketbalistky sa stretli s ďalšími tromi družstvami, ktoré postúpili do finále zo skupín. Dievčatá odohrali kvalitné vyrovnané zápasy, v ktorých sa im v prvých dvoch zápasoch nedarilo premieňať vyložené šance, kvôli čomu sme ich prehrali. Pred posledným zápasom sme si povedali, že do zakončenia musíme vniesť viac kľudu a určite to musí priniesť vytúžené víťazstvo. Dievčatá v zápase plnili všetko, čo sme si povedali pred zápasom a s prehľadom posledný zápas zvíťazili, čím sa zamotalo poradie v tabuľke, pretože sme tri družstvá mali rovnaký počet bodov.

V konečnom zúčtovaní skóre sme nakoniec obsadili 4. miesto.

Dievčatám za predvedené výkony ďakujeme a veríme, že na druhý rok sa nám podarí získať medailové umiestnenie, nakoľko skoro celé družstvo ostáva pokope. Výsledky : GJAR – SOŠ pedagogická 16:28, GJAR- Gymnázium sv. Moniky 18:37 , GJAR-ELBA 35:29.

Fotogaléria

obr11

Dňa 6. mája 2022 sa konalo celoštátne kolo Dejepisnej olympiády. Našu školu úspešne reprezentovala Marta Balážová, žiačka 2.A triedy. Okrem veľmi náročného dejepisného testu musela obhájiť pred trojčlennou komisiou svoju prácu, za ktorú si vypočula len pozitívne hodnotenie. Výsledkom jej náročnej prípravy bolo pekné umiestnenie na 3. mieste.

Marte srdečne blahoželáme a želáme ešte veľa elánu a dejepisných úspechov.

Srdečne blahoželáme Nine Anne Hlibokej k postupu na IGEO, čo je medzinárodná geografická olympiáda, ktorú tento rok organizuje Francúzsko. Nina Anna sa prebojovala do reprezentačného družstva, ktoré tvoria štyria najlepší. Štvorica reprezentantov sa vytvorila zo skupiny ôsmich, ktorí za štyri dni sústredenia, museli preukázať veľa vedomostí, zručností a ovládanie anglického jazyka. Želáme Nine Anne a celému tímu veľa úspechov, zdravé geografické myslenie a veľmi sa tešíme...

 

 

Lásku k rodnému jazyku a ku kráse slova prejavil žiak kvarty A
Alex Kanderka,
na okresnom kole
Hviezdoslavovho Kubína obsadil 3. miesto.

Alex prejavil svoje kreatívne schopnosti, zapojil sa aj do tvorivej súťaže
Hodžov novinový článok
a aj tam bol veľmi úspešný,
v Zlatom pásme získal 3. miesto
za článok na tému
Ako vnímať svet otvorenými očami.

Srdečne blahoželáme a prajeme veľa ďalších úspechov!


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov