preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

 

FESTIVAL VEDY Európska noc výskumníkov 2016 (Košice, 30.9.2016)

Aj tento rok sme mali možnosť navštíviť v OC Optima viac ako 70 vedeckých stánkov, porozprávať sa s dnešnými vedeckými pracovníkmi a študentmi vysokých škôl, prezrieť si ich prezentácie, vyskúšať experimenty a prácu so zaujímavými prístrojmi. V Košiciach mali zastúpenie napríklad: Technická univerzita, Univerzita Pavla Jozefa Šafárika, Univerzita veterinárneho lekárstva a farmácie, Prešovská univerzita a výskumné ústavy SAV.

Cieľom podujatia bola popularizácia vedy a prezentácia výsledkov slovenského výskumu. Súčasťou akcie boli aj prednášky, rôzne vedomostné súťaže a kvízy.

Hlavní organizátori podujatia -Slovenská organizácia pre výskumné a vývojové aktivity za pomoci Slovenskej akadémie vied, portálu EurActiv.sk a Centra vedecko-technických informácií SR opäť pripravili bohatý a maximálne pestrý program, ktorý oslovil všetky vekové kategórie a záujmové skupiny.

P9300153

P9300127

P9300142

P9300168

P9300130

Fotogaléria z podujatia TU.

 


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov