preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Opportunity Award 2023

Súťaže Opportunity Award 2023 sa môžu zúčastniť dievčatá, ktoré sú študentkami akejkoľvek strednej školy v Slovenskej republike (4-ročného štúdia, 5-ročného štúdia a minimálne kvinty 8-ročného štúdia) a majú záujem o IT. Ako na to? Stačí, keď pripravia akúkoľvek formu prezentácie so svojím názorom na niektorú z nasledovných troch tém:

1. AI pre lepší svet: Navrhni projekt, kde by umelá inteligencia mohla byť využitá na zlepšenie služieb občanom.

2. Etická umelá inteligencia: Navrhni riešenie, ktoré zabezpečí, že sa umelá inteligencia bude správať eticky. Tak, aby riešenia rešpektovali súkromie a zabezpečovali rovnosť.

3. Technológie a kultúra: Ako môžu technológie ovplyvniť a zmeniť kultúru a spôsob, akým sa zdieľajú a zachovávajú kultúrne dedičstvo a hodnoty? Berie AI prácu umelcom a kreatívnym povolaniam alebo nie?

Stredoškoláčky môžu svoje myšlienky spracované v akejkoľvek forme (text v rozsahu max 2 strán A4, prezentácia v programe PowerPoint / alebo v obdobnom programe v rozsahu max 12 slidov, video v trvaní do 3 minút, akýkoľvek iný porovnateľný formát primeraného rozsahu vhodne využívajúci súčasné IT technológie /napr. zvukový záznam alebo video bez zvuku, v rozsahu do 3 minút, a pod. / alebo kombinácia vyššie uvedených, nepresahujúci/a vyššie stanovené limity ) poslať do 15. novembra 2023 na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. . Tri príspevky ohodnotené odbornou porotou ako najlepšie potom budú odmenené okrem ocenenia DITEC Opportunity Award 2023 aj symbolickými finančnými odmenami. Mená víťaziek sa dozvieme na galavečere Medzinárodnej konferencie ITAPA vo štvrtok 23. novembra 2023.

Všetky podrobnosti spolu so štatútom súťaže nájdu záujemkyne na www.opportunity.sk.


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov