preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

V dňoch 16.4. až 21.4.2018 45 žiakov nášho gymnázia absolvovalo veľmi náročnú exkurziu po Európe.

V pondelok navštívili Energoland v Mochovciach a videli výrobu hybridných vozidiel vo VW, a.s. v Bratislave. Následne žiaci navštívili vedecko-zábavné centrum Technorama vo švajčiarskom meste Winterthur.

V utorok večer obdivovali francúzske mestá Turkheim a Colmar. V stredu skupina navštívila CERN a Ženevu. Žiaci sa presunuli večer do francúzskeho mesta Thonon les Bains. Vo štvrtok žiaci navštívili švajčiarsky Zürich spojený s prehliadkou významnej školy EHT a Google Office. V piatok si žiaci prezreli mníchovské Deutches Museum a centrum mesta.

Cestou domov zavítali aj do nádherného rakúskeho mesta Salzburg. Plní zážitkov a nových poznatkov sa žiaci vrátili v sobotu šťastne domov. Niektoré reminiscencie z exkurzie možno vidieť aj v prácach našich žiakov (napr. video, článok).

Salzburg

Fotogaléria:


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov