preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Naše úspechy

Dňa 13.05.2021 sa uskutočnilo krajské kolo Chemickej olympiády v kategórii C, ktoré prebiehalo dištančnou formu. Kategória C je určená pre žiakov prvých ročníkov a kvinty.

Našu školu reprezentovali štyri žiačky kvinty: Ivanecká Natália, Kleinová Laura, Kucháriková Tamara a Nográdyová Kristína.

Úspešnými riešiteľkami náročných, aj praktických, úloh krajského kola sa stali: Kucháriková Tamara - 4. miesto a Ivanecká Natália - 7. miesto.

Všetkým riešiteľkám ďakujeme za reprezentáciu školy, blahoželáme im k úspechom a želáme veľa elánu do ďalších súťaží!

Štátna ochrana prírody SR v týchto dňoch vyhlásila víťazov  súťažného kvízu Senzačný svet bocianov, do ktorého sa mohli zapojiť aj žiaci našej školy od 1. apríla do 7. mája 2021. Teší nás, že výhercom sa stal práve náš žiak - Radovan Štefančín z prímy! Vo vedomostnom teste získal maximálny počet 35 bodov. Získal tak 1. cenu - športové hodinky SMART WATCH spolu s balíčkom hier a propagačných materiálov. 

Z úspechu Radovana sa tešíme, blahoželáme mu a želáme veľa elánu do ďalších súťaží!

Dňa 20. apríla sa dvaja žiaci z prímy zúčastnili okresného kola biologickej olympiády v kategórii D a boli úspešní!

Súťaž sa uskutočnila online a ďalej nebola postupová (výsledková listina).

Radovan Štefančín obsadil 6. miesto a Iveta Štefančínová 7. miesto.

Obom srdečne blahoželáme!

PK biológie, chémie a fyziky

Niektorým žiakom z I.OA, II.OA, III.OA sa zapáčilo riešiť matematické úlohy v tímoch. Preto sa po skúsenosti v MATX zapojili do súťaže PIKOPRETEK. V súťaži si okrem matematických vedomostí a zručností preverili aj všeobecný prehľad v geografii, fyzike a overili si svoju rýchlosť v hľadaní informácii na internete.

Súťaž sa im veľmi páčila a tešia sa na matematické výzvy v ďalšom školskom roku.

 

V kategórii 6 sa tím v zložení Nikola Švecová, Samuel Trojan, Michaela Sekeráková a Peter Šichula umiestnil na 27. mieste (z celkového počtu družstiev 45).

 

V kategórii 7 sa tím v zložení Richard Prikler, Marek Jambrich, Gregor Haľko a Sebastián Mačura umiestnil na skvelom 5. mieste (z celkového počtu družstiev 33).

 

V kategórii 8 sa tím v zložení Adam Korž, Aneta Štefančínová, Marek Ištok a Alex Kanderka umiestnil na výbornom 10. mieste (z celkového počtu družstiev 27).

 

 

Blahoželáme a tešíme sa z Vašich úspechov.

 

V dňoch 12. – 19. apríla 2021 sa uskutočnilo školské kole IQ olympiády, do ktorého sa zapojilo z našej školy 42 žiakov tried príma, sekunda, tercia a kvarta. Celkovo na Slovensku súťažilo 9222 detí.

 

 

Do regionálneho kola (6. 5. 2021) postúpili Dávid Mrúz, 03.A, Adam Demjanovič, 04.AMatej Baran, 04.A. Chlapcom sa v tomto kole tiež darilo Adam sa umiestnil na 30. miesteDávid zo 14. miesta postupuje na celoslovenské finále, kt. sa uskutoční 1. 6. 2021.

 

 Srdečne blahoželáme a prajeme veľa úspechov :)

PKMI

 

 


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov